Telefonische bereikbaarheid
Het Centrum voor Biologische Geneeskunde is op de volgende wijze te bereiken voor algemene vragen, het maken van afspraken, het aanvragen van recepten, acute ziektegevallen en/of zeer dringende medische vragen:

Ons telefoonnummer: (0187) 68 99 26 of email: info@biolgen.nl

De praktijk is telefonisch bereikbaar voor het maken of verzetten van een afspraak, het aanvragen van een recept of algemene vragen op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 9.00h tot 13.00h. Buiten deze telefonische openingstijden kunt u op onze werkdagen, bij een zeer dringende medische vraag, het antwoordapparaat inspreken of ons een email sturen: info@biolgen.nl. Zodra er gelegenheid is wordt u teruggebeld of gemaild.

 

Antwoordapparaat
Voor het afzeggen van een afspraak kunt u het antwoordapparaat op ieder moment van de dag inspreken, zeg wel duidelijk:
– uw naam
– de datum van de afspraak
– de tijd van de afspraak

 

Voor consulten/behandelingen zijn wij geopend op:
Dinsdag van 8.00h tot 17.00h
Woensdag van 8.00h tot 17.00h
Donderdag van 8.00h tot 17.00h

Op maandag en vrijdag is onze praktijk in principe gesloten. Voor zeer dringende medische vragen kunt U zowel op maandag, vrijdag als in het weekeinde de voice-mail inspreken: (06) 53 50 44 54. U dient er wel rekening mee te houden dat alleen op dringende medische vragen wordt gereageerd.

Vakanties/vrije dagen:

22 december t/m 8 januari 2024

13 februari 2024

 

Behandelafspraken gepland in een vakantie gaan wel gewoon door.

Belangrijk in geval dat u een Gmail email account heeft:
Indien u een Gmail account heeft en wij sturen u een mail, belandt deze bijna altijd in de spambox. Kijkt u daar dus even als u van ons een mail verwacht. Het is ook handig dat als u ons een mail stuurt, u uw telefoonnummer vermeld, dan kunnen we in geval wij geen reactie van u krijgen, altijd nog telefonisch contact met u opnemen.

Centrum voor Biologische Geneeskunde
Dijkstelweg 6
3253 TB Ouddorp
Tel. (0187) 68 99 26
info@biolgen.nl


Grotere kaart weergeven