Corry Duiker

Mijn naam is Corry Duiker, sinds januari 1995 werkzaam als Bio Informatie therapeut bij het Centrum voor Biologische Geneeskunde.

In het kader van holistisch werken: lichaam en geest zijn één en vanuit de wens om binnen onze praktijk de behoefte aan sociaal, emotioneel en/of psychologische problematiek te kunnen begeleiden, ben ik een aantal jaren geleden gestart met de opleiding NLP practitioner. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren, persoonlijk heb ik de voorkeur voor het woord Herprogrammeren. Daarna heb ik de opleidingen NLP master en Transpersoonlijk Coach en Counselor afgerond. Sindsdien ben ik naast office manager en Bio Informatie therapeut, ook als psycho- sociaal therapeut werkzaam in ons Centrum.

Ook bij een [ogenschijnlijk alleen] lichamelijke klacht, wordt soms een afspraak bij mij ingepland zodat we op zoek kunnen naar welke:
– emoties
– overtuigingen
– aannames
– normen/waarden
– familie structuren
mede een klacht veroorzaken dan wel in stand houden?

Soms zijn we vanuit onze jeugd zo “geprogrammeerd” dat we handelen/leven vanuit een extern referentie kader, of te wel, we stellen de normen/waarden/eisen/inzichten van een ander boven die van ons zelf. We gaan op die manier voorbij aan wat voor ons [intern] belangrijk is. De kunst is leven vanuit een intern referentiekader met respect allereerst voor ons zelf en daarnaast uiteraard ook voor de ander [extern].

U kunt bij mij een afspraak maken voor een coachingtraject. Tijdens dit traject gaan we op zoek naar eventuele hindernissen, opstakels, belemmeringen en nog veel belangrijker, naar uw hulpbronnen en nieuwe inzichten. Tevens kunt u met vraagstukken over zingeving en rouwverwerking bij mij terecht. Dit alles in een vertrouwde setting, mijn profesionele onbevooroordeelde begeleiding en liefdevolle aanwezigheid.