14 mei 2020

Na mijn Corona besmetting eind maart 2020 hielden mijn klachten als kortademigheid en vermoeidheid weken lang aan. Ik heb contact gezocht met de praktijk Centrum voor Biologische Geneeskunde. Ik kon snel terecht en werd goed begeleid. De metingen en behandelingen hebben er voor gezorgd dat ik mijn energie terug heb gekregen en ik weer kan functioneren als voorheen.
Ik kan iedereen die een nasleep van Corona klachten ervaart aanraden hier naar toe te gaan.

Met vriendelijke groet,
A. Kreukniet

Testimonial 3

Wij zullen ons eerst even voorstellen, de familie Feenstra/Wijntjes. Wij komen al jaren in het Centrum voor Biologische Geneeskunde, eerst in Schiedam en de laatste jaren in Ouddorp.

We worden altijd zeer hartelijk ontvangen en gaan er met veel plezier naar toe. Onze kinderen en wij zelf hebben diverse behandelingen ondergaan. Het fijne van de behandelingen bij het Centrum is dat heel doelgericht het probleem wordt aangepakt door middel van Bio-resonantie therapie. De normaal geadviseerde antibiotica kuren worden op die manier zoveel als mogelijk vermeden. Meestal zijn de klachten binnen enkele behandelingen opgelost. Met het inplannen van vervolgafspraken stelt de praktijk zich heel flexibel op en is er altijd een oplossing te vinden om een afspraak te maken.

Onze kinderen vinden het fijn om naar de praktijk te gaan en hebben een goede band met de medewerkers. Gelukkig zijn de behandelingen kort en doelgericht en zijn de meeste klachten binnen enkele dagen of weken opgelost. Het aanraden waard!

Mvg Familie Feenstra/Wijntjes

Testimonial 2

In 1994 tobde onze net geboren oudste dochter heel erg met hoesten en uitslag op haar armpjes.
Niets leek te helpen en we waren ten einde raad. Tot een kennis van ons adviseerde om naar dr. Kentie te gaan (destijds nog in Schiedam).
We begrepen dat deze huisarts actief was met een alternatieve geneeswijze die heel effectief was: Bio-Resonantie Therapie (BRT).
Met name omdat Dr. Kentie ook huisarts was gaf ons het vertrouwen om onze dochter bij deze praktijk te laten behandelen.
De diagnose werd gemaakt met behulp van ‘een meting’ van het lichaam. Geweldig, meten is weten tenslotte!

Al na 1 behandeling was het resultaat verbluffend. In ‘no-time’ was ze van haar vervelende allergische klachten af en hadden wij onze nachtrust weer terug. Nadien zijn we met het gehele gezin diverse keren door Dr. Kentie en zijn team voor sterk uiteenlopende klachten echt uitstekend geholpen. Denk daarbij aan draaiduizeligheid, ziekte van Lyme, diverse allergieën etc.
Zo is één dochter, na 8 antibioticabehandelingen voorgeschreven door een reguliere arts, in 6 behandelingen nu permanent van haar blaasontsteking af. Deze blaasontsteking ontaardde op een bepaald moment zelfs tot een nierbek ontsteking ondanks alle antibiotica.

Op basis van het doormeten van het lichaam en jarenlange ervaring volgt een betrouwbare diagnose en een effectieve alternatieve behandeling, reguliere behandeling of een combinatie daarvan. Het bijzondere is ook dat de praktijk voortdurend met optimalisatie van de dienstverlening bezig is. Deze artspraktijk brengt de geneeskunde in de praktijk zoals het hoort te zijn; door de oorzaak van de klacht weg te nemen en niet alleen de symptomen. Het gehele team van Dr. Kentie krijgt van onze een dikke 10.

Teun Boekee

Testimonial 1