In 1994 tobde onze net geboren oudste dochter heel erg met hoesten en uitslag op haar armpjes.
Niets leek te helpen en we waren ten einde raad. Tot een kennis van ons adviseerde om naar dr. Kentie te gaan (destijds nog in Schiedam).
We begrepen dat deze huisarts actief was met een alternatieve geneeswijze die heel effectief was: Bio-Resonantie Therapie (BRT).
Met name omdat Dr. Kentie ook huisarts was gaf ons het vertrouwen om onze dochter bij deze praktijk te laten behandelen.
De diagnose werd gemaakt met behulp van ‘een meting’ van het lichaam. Geweldig, meten is weten tenslotte!

Al na 1 behandeling was het resultaat verbluffend. In ‘no-time’ was ze van haar vervelende allergische klachten af en hadden wij onze nachtrust weer terug. Nadien zijn we met het gehele gezin diverse keren door Dr. Kentie en zijn team voor sterk uiteenlopende klachten echt uitstekend geholpen. Denk daarbij aan draaiduizeligheid, ziekte van Lyme, diverse allergieën etc.
Zo is één dochter, na 8 antibioticabehandelingen voorgeschreven door een reguliere arts, in 6 behandelingen nu permanent van haar blaasontsteking af. Deze blaasontsteking ontaardde op een bepaald moment zelfs tot een nierbek ontsteking ondanks alle antibiotica.

Op basis van het doormeten van het lichaam en jarenlange ervaring volgt een betrouwbare diagnose en een effectieve alternatieve behandeling, reguliere behandeling of een combinatie daarvan. Het bijzondere is ook dat de praktijk voortdurend met optimalisatie van de dienstverlening bezig is. Deze artspraktijk brengt de geneeskunde in de praktijk zoals het hoort te zijn; door de oorzaak van de klacht weg te nemen en niet alleen de symptomen. Het gehele team van Dr. Kentie krijgt van onze een dikke 10.

Teun Boekee