Wij zullen ons eerst even voorstellen, de familie Feenstra/Wijntjes. Wij komen al jaren in het Centrum voor Biologische Geneeskunde, eerst in Schiedam en de laatste jaren in Ouddorp.

We worden altijd zeer hartelijk ontvangen en gaan er met veel plezier naar toe. Onze kinderen en wij zelf hebben diverse behandelingen ondergaan. Het fijne van de behandelingen bij het Centrum is dat heel doelgericht het probleem wordt aangepakt door middel van Bio-resonantie therapie. De normaal geadviseerde antibiotica kuren worden op die manier zoveel als mogelijk vermeden. Meestal zijn de klachten binnen enkele behandelingen opgelost. Met het inplannen van vervolgafspraken stelt de praktijk zich heel flexibel op en is er altijd een oplossing te vinden om een afspraak te maken.

Onze kinderen vinden het fijn om naar de praktijk te gaan en hebben een goede band met de medewerkers. Gelukkig zijn de behandelingen kort en doelgericht en zijn de meeste klachten binnen enkele dagen of weken opgelost. Het aanraden waard!

Mvg Familie Feenstra/Wijntjes